T: 01962 864545
E: info@ardesignstudio.co.uk

Crows Nest

Scheme: Private Internal and External Alterations

Commencement: TBC.

Completion: TBC.

Visuals: AR Design Studio

 

Description:

The site of the Crows Nest posed great challenges yet has much potential. Set amongst the hills and trees, the location offers expansive views out over the English Channel.

The existing building retains much charm of its seaside setting, of which the family are very much attached to, so the decision was taken to retain as much as possible while seeking to maximise the views out over the sea. The result is the creation of a new double height living space, sitting between two existing building elements and joined through lightweight glazed spaces. The appearance created resembles that of a set of beach huts against the backdrop of the forest.